Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Въведоха сух режим край стадионите на Евро 2016

Въведоха сух режим край стадионите на Евро 2016

Кървавите сблъсъци между запалянковци в Марсилия доведоха до въвеждането на "сух режим" в районите на стадионите, където се провеждат мачовете от Европейското първенство по футбол. Пълната забрана за продажба на алкохолни напитки в "чувствителните точки" в дните, в които се играят спортните срещи, бе обявена от вътрешния министър на Франция - Бернард Казаньов.

Кървавите сблъсъци между запалянковци в Марсилия доведоха до въвеждането на "сух режим" в районите на стадионите, където се провеждат мачовете от Европейското първенство по футбол. Пълната забрана за продажба на алкохолни напитки в "чувствителните точки" в дните, в които се играят спортните срещи, бе обявена от вътрешния министър на Франция - Бернард Казаньов.

"Поисках затягане на мерките по отношение на фензоните в дните с мачове, а именно пълна забрана на продажбата, консумацията и транспортирането на алкохолни напитки в районите на стадионите", заяви Казаньов, цитиран от "Le Monde". По думите му, регионалните власти имат правото да определят радиуса на тези райони, както и само да ограничат количеството алкохол, което се предлага от търговците.

Сухият режим влезе в сила след като още в първите дни на първенството се стигна до сериозни сблъсъци между разгорещени запалянковци. В Марсилия пострадаха около 35 души. Английският и руският национални отбори получиха и официално предупреждение от УЕФА. При повторно нарушение на обществения ред от страна на агитките, наказанията ще бъдат сурови и е възможно дори да се стигне до дисквалификация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега