Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ВХТИ стартира учебната година с 1 222 първокурсници

ВХТИ стартира учебната година с 1 222 първокурсници

Университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкри 29 акредитирани специалности от три факултета и три колежа, в които през новата академична 2012/2013 година ще се обучават 1 222 първокурсници.

Университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкри 29 акредитирани специалности от три факултета и три колежа, в които  през новата академична 2012/2013 година ще се обучават 1 222 първокурсници.

„Поздравявам студентите за избора на учебно заведение, като им пожелавам една успешна и ползотворна реализация на полето на знанието. Чрез обучението се стремим, ние като академично ръководство да повишаваме качеството на образование и да градим знанията на нашите студенти по пътя на професионалното им развитие” каза проф. дтн Петко Петков, ректор на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”.            

През кандидат-студентската кампания най-предпочитаните специалности за степени „Професионален бакалавър” и „Бакалавър” бяха специалностите "Помощник-фармацевт", "Рехабилитатор" и "Медицинска сестра". Продължава записването на кандидат-студенти в ОКС „Магистър”, което ще продължи до 26 септември в Учебен отдел на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”.

За първа година ще се приемат магистри по специалиста “Стопанско управление”, с направление “Управление на ресурсите при добива, транспорта и преработването на нефт и газ”. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега