Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Възраждане": Единственото знаме, което партията вее, е българското

"Възраждане": Единственото знаме, което партията вее, е българското

По време на честването на 3 март, премиерът Кирил Петков и председателят на парламента Никола Минчев бяха посрещнати с освирквания и викове "оставка" от част от хората на Шипка.

"Единственото знаме, което "Възраждане" вее, е българското знаме. "Възраждане" не вее чужди флагове. "Възраждане" няма членове с двойно гражданство, няма членове чужди граждани, не слага чужди флагове в профилите на своите членове в социалните мрежи."Това се казва в позиция на партията във връзка със случилото се по-рано днес на връх Шипка. 

По време на честването на 3 март, премиерът Кирил Петков и председателят на парламента Никола Минчев бяха посрещнати с освирквания и викове "оставка" от част от хората на Шипка. Срещу Кирил Петков полетяха и снежни топки. 

"Възраждане" не одобрява не само на националния празник, но и на който и да е официален български празник, намесването на злободневни политически отношения, нямащи нищо общо с българската национална памет и българската история", се казва още в позицията. 

"Националният ни празник е за да почете паметта на загиналите за свободата ни. Не го осквернявайте с безпочвени обвинения към "Възраждане", завършват от партията. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега