Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Възраждане" представи 8 кандидати за кметове в Бургаско: Ние сме алтернативата!

"Възраждане" представи 8 кандидати за кметове в Бургаско: Ние сме алтернативата!

"Няма как да разчитаме, че ще стане нещо различно в държавата, ако общините са пропити с корупция. Тук е ролята на „Възраждане“. Ние трябва да имаме ясна и точна алтернатива на всичко и на всеки един, който е управлявал и иска да управлява“, каза в заключение Ганев.

От ПП "Възраждане" представиха днес пред журналисти осем от кандидат-кметовете си за Бургаско. „Ние търсим номинации за хора, които са честни българи, обичащи родината си. Да имат собствена професия, да са с ясно и точно минало, и с ясна и точна визия, за да оправим държавата си“. С тези думи започна срещата с медиите депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев.


По думите му „Възраждане“ се явява самостоятелно на тези избори и коалиции няма да прави. "Няма да подкрепяме никъде независими кандидати, да участваме в общи листи или каквото и да било коалиционно явяване на предстоящите избори. Навсякъде се явяваме самостоятелно. Издигаме кандидати, зад които всеки един от „Възраждане“ може да застане. Лица, които са не от днес или вчера във „Възраждане“. В тази връзка всичко това, което предстои да се случи в кампанията и всеки един от нашите кандидати да развие в дълбочина визията си за развитие на съответната община ще стане ясно. В момента просто ще представим имената на хората, които ще са кандидати на „Възраждане“. Управленските им програми и визии тепърва ще ги разкриваме пред обществеността и тепърва ще направим така, че да са максимално ясни и коректни.", коментира още той. 

„Ще направим всичко възможно навсякъде да имаме кандидати и да дадем алтернативни решения за всичко това, което се случва в нашата област. България не се развива добре, продължава да бъде най-бедната страна. Няма как държавата, като цяло, да бъде добре, ако не си оправим градовете. Няма как да разчитаме, че ще стане нещо различно в държавата, ако общините са пропити с корупция. Тук е ролята на „Възраждане“. Ние трябва да имаме ясна и точна алтернатива на всичко и на всеки един, който е управлявал и иска да управлява“, каза в заключение Ганев.


Ето ги и кандидатите за кметски места: 

Община Несебър – Зведелина Каравелова. Работи в частния бизнес, в сферата на ресторантьорството и туризъм. Дългогодишен член на „Възраждане“, участвала е и в листите за Народно събрание. 

Община Поморие – Димитър Петков. Бивш служител в МВР, старши граничен полицай. Многократно награждаван. В момента развива частен бизнес. Човек с професия и с ясно, и точно минало. 

Община Приморско – Снежана Йорданова. Завършила е педагогическо образование. Развива частен бизнес в сферата на туризма. 

Община Царево – Георги Чолаков. Живее и работи в Царево. Бивш служител в Министерството на отбраната. Младши сержант е бил там. Повече от 15 години се занимава с частен бизнес. 

Община Карнобат – Георги Тонев. Семеен с две деца, от Карнобат, завършил е Шуменския университет. Заемал е ръководни длъжности във фирми, опериращи в сферата на селското стопанство. В момента работи като учител. 

Община Сунгурларе – Живко Йорданов. На 49 години, завършил Софийския университет, преминал е специализация в Лондон. Семеен с две деца. Управител на хотел. 

Община Камено – Митко Янов. Роден в Камено, притежава професионален опит като животновъд. Зърно и земеделски производител. 

Община Средец – Тони Бимбалов. На 57 години, завършил ВВУ „Васил Левски“, завършил е второ образование НСА специалност „Педагогика“. В момента развива частен бизнес в областта на селското стопанство. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега