Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Wizz Air откри първата си база в Бургас, стартира 16 маршрута

Wizz Air откри първата си база в Бургас, стартира 16 маршрута

Самолетът Airbus A320, който Wizz Air ще базира на Летище Бургас, ще поддържа експлоатацията на някои от новите 10 маршрута до Дортмунд, Айндховен, Киев, Ливърпул, Познан, Тел Авив, Турку, Гданск, Люблин и Донкастър/Шефилд. Другите маршрути от бургаската мрежа на Wizz Air, които ще бъдат изпълнявани това лято, включват Лондон Лутън, Виена, Будапеща, Катовице, Варшава, Вроцлав с общо 250 000 места в продажба от Бургас през 2021 г.

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа и водещият превозвач в България, отпразнува днес откриването на първата си база в Бургас и трета в страната. Базата ще бъде сезонна, като авиокомпанията ще базира 1 самолет Airbus A320 на летището в Бургас между юни и септември 2021 г. 

Със създаването на тази нова база Wizz Air вече предлага общо 16 маршрута от морския град, 10 от които са напълно нови, и ще стартират през юни 2021 г. Разширяването на маршрутната мрежа на WIZZ от Бургас също ще подпомогне икономическото развитие на България, като допринесе ефективно за развитието на местния туризъм чрез свързването на черноморския град с тези дестинации и осигуряването на изгодни възможности за пътниците от цяла Европа да летят директно до морския бряг на България, а и ще доведе до откриването на нови работни места в авиоиндустрията и свързаните с нея сектори.

Самолетът Airbus A320, който Wizz Air ще базира на Летище Бургас, ще поддържа експлоатацията на някои от новите 10 маршрута до Дортмунд, Айндховен, Киев, Ливърпул, Познан, Тел Авив, Турку, Гданск, Люблин и Донкастър/Шефилд. Другите маршрути от бургаската мрежа на Wizz Air, които ще бъдат изпълнявани това лято, включват Лондон Лутън, Виена, Будапеща, Катовице, Варшава, Вроцлав с общо 250 000 места в продажба от Бургас през 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега