Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хандбалният отбор на Бургас ще зимува на 5-то място в А група

Хандбалният отбор на Бургас ще зимува на 5-то място в А група

За отбора на Бургас сега предстои заслужена почивка до 10 януари

В последния си домакински мач срещу опитния отбор на „Осъм” Ловеч бургаските момчета от ХК „Фрегата“ се държаха достойно през цялата среща. В средата на първото полувреме резултатът беше 10:6 за домакините, но оттук до края на мача опитните хандбалисти на Ловеч не позволиха увеличаване на разликата, като дори се оттеглиха с два гола аванс на почивката.

През второто полувреме гостите увеличаха разликата до 4 гола в тяхна полза. Домакините се опитаха да се върнат в мача и намалиха до 1 гол, но в крайна сметка отново опитът се оказа решаващ. Краен резултат 28:30 за „Осъм” Ловеч. С допусната загуба „Фрегата” пропусна да превземе 3-то място във временното класиране и се свлече на 5-то.

„За отбора на Бургас сега предстои заслужена почивка до 10 януари 2023 г. Време, през което ще се правят анализи и изводи, ще изчистваме грешките в движение. За нас беше изключително важно да възстановим мъжкия хандбал в града ни. Ние знаем какви са ни възможностите и че имаме потенциал. Работим в посока да подобрим връзките помежду ни като колектив, което несъмнено ще ни доведе до успех. Радваме се, че нямаме контузени състезатели и през втория полусезон ще се опитаме да се противопоставим на опитните отбори в страната.”- заявиха от ръководството на отбора.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега