Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Херо: Готови сме да се противопоставим на ЦСКА

Херо: Готови сме да се противопоставим на ЦСКА

Днес на стадион „Лазур” се проведе традиционната пресконференция на старши треньорът Димитър Димитров преди всеки шампионатен сблъсък на „Черноморец-Бургас”. Ето какво сподели наставникът на „акулите” преди дербито с „ЦСКА”.

Днес на стадион „Лазур” се проведе традиционната пресконференция на старши треньорът Димитър Димитров преди всеки шампионатен сблъсък на „Черноморец-Бургас”. Ето какво сподели наставникът на „акулите” преди дербито с „ЦСКА”:

„Имаме леки проблеми с някои състезатели, но това е нормално. Всеки отбор ги има тези проблеми. Мисля, че като цяло сме готови да се противопоставим на отбора на „ЦСКА” и да се опитаме да победим. Това е основната ни цел. Надявам се напрежението, което се създаде между двата клуба последно време да не окаже негативно влияние върху футболистите. Опитвам се да го игнорирам у тях, тъй като тези неща не касаят тях, а ръководството.

 Те трябва да се концентрират най-вече върху това как ще играят и как ше спечелят този мач. Всичко останало е на втори план. По отношение на селекцията, знаете че зимата много трудно се прави качествен подбор. Въпреки това, ние направихме всичко, което можахме и само времето ще покаже дали то е добро. Очаквам на този мач 12-ят играч в отбора също да е много активен и да създаде обстановка, в която ние наистина да се чувстваме като домакини. Подкрепата на феновете винаги е била изключително важна за нас и дано за този мач да я получим”, завърши бургаският специалист.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега