Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Херо: Имаме всички шансове за добро представяне

Херо: Имаме всички шансове за добро представяне

Имаме нужното настроение, желание и мотивация за предстоящия мач. Надявам се да го покажем в неделя.

„Имаме нужното настроение, желание и мотивация за предстоящия мач. Надявам се да го покажем в неделя. Според мен отборът на „Лудогорец” заслужено заема първото място. Притежават нужния бюджет, направиха много качествена селекция от футболисти с манталитет и характер на победители, които са минали през водещите отбори в страната. Освен това привлякоха много качествени чужденци. Имат много дълга и равностойна резервна скамейка – нещо, с което могат да се похвалят малко отбори у нас. Не на последно място е и добрата работа на спортно техническото ръководство, най-вече в лицето на техния треньор Ивайло Петев”, сподели на редовната пресконференция старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров.

„За мен е необяснимо съвпадението на мачовете от първенството с тези на младежкия национален тим, защото поради тях ние губим двама основни футболисти в лицето на Георги Терзиев и Борислав Балджийски. Във важен мач като този, липсата им ще бъде осезаема, но не можем нищо да направим и затова приемаме фактите. Освен тях няма да можем да разчитаме и на Пламен Крумов и Цветомир Цонков, поради травми. Въпреки това, знаете че непреодолими отбори няма, така че ако играем на максимума на нашите възможности, имаме всички шансове за добро представяне. Силно се надявам и на подкрепа от нашите фенове, защото имаме крещяща нужда от тях в мач като този”, допълни Димитров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега