Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Херо: Излизаме с характер и самочувствие да спечелим този мач

Херо: Излизаме с характер и самочувствие да спечелим този мач

Днес се проведе пресконференцията на ПСФК „Черноморец-Бургас“ преди домакинския двубой с „Левски“, който е тази неделя от 16:00 часа, на стадион „Лазур“.

Днес се проведе пресконференцията на ПСФК „Черноморец-Бургас“ преди домакинския двубой с „Левски“, който е тази неделя от 16:00 часа, на стадион „Лазур“. Ето какво сподели пред медиите старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров - Херо:

Смятам, че физически сме готови за този мач. Като цяло е трудно да се каже, тъй като имахме доста проблеми в периода между двата полусезона. Продадохме основни футболисти, някои заминаха, някои не са пристигнали. Затова не мога еднозначно да кажа дали сме готови, но във физическо отношение сме подготвени. В това поне съм сигурен. По отношение на новият ни футболист Лорис Арно, който буквално дойде в последния момент, моите очаквания към него са големи.

На този етап обаче, той не е физически готов, тъй като не е играл официални мачове последните няколко месеца. Все пак той изяви желание да остане, да помогне на отбора и ако разбира се покаже нужното ниво, ще продължим договора с него. В противен случай сме се разбрали лятото да си тръгне. Затова поне в началото трудно може да има големи очаквания към него.

Най-реално е след около 20 дни той да бъде в по-добро състояние. В кадрово отношение имаме доста проблеми. Паланков е наказан, Фо-Поре все още не се е върнал от лечение във Франция, Уатара също има проблеми с визата. Въпреки, че ще излезем срещу „Левски“ без много основни футболисти, не означава, че сме вдигнали предварително бялото знаме. Смятам, че излизаме с характер и самочувствие да се надиграваме и да спечелим мача. Имаме достатъчно информация за противника.

Смятам, че знаем по какъв начин ще стоят срещу нас. Опитвам се преди мача да предам нужното самочувствие и непримиримост у момчетата. Смятам, че особено на младите им трябва много самочувствие в този сблъсък. Не мисля, че те трябва да се притесняват от нещо, напротив, трябва да излязат с увереността, че не са по-лоши от звездите на „Левски“. Лично за себе си, ще бъда много щастлив ако спечелим този мач“, завърши Димитров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега