Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хиляди на протест срещу цените на горивата

Хиляди на протест срещу цените на горивата

Хиляди българи излязоха с автомобилите си из големите градове в страната, за да протестират срещу високите цени на горивата. В Бургас се събраха стотици. Шофьорите се разделиха на групи за да обиколят бензиностанциите в морския град.

Хиляди българи излязоха с автомобилите си из големите градове в страната, за да протестират срещу високите цени на горивата. В Бургас се събраха стотици. Шофьорите се разделиха на групи за да обиколят бензиностанциите в морския град. Така те образуваха опашки пред бензиностанциите и зареждаха за левчета. Задръствания се получиха почти в целия град. През цялото време колоната от коли надуваше клаксоните. В протеста се включиха и мотористи и таксиметрови шофьори.

В момента цената на масовия бензин А95 е 2.45 лв., а на дизелът - 2.56 лв. Колоната в София спря пред Народното събрание, където протестиращите заявиха, че е време депутатите да помислят за обикновените хора и да чуят исканията им. Те поставиха срок от една седмица, за да бъдат намалени цените на горивата.  Гражданите се заканиха в  противен случай, че ще се съберат отново на протест на площада пред Парламента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега