Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хиляди посрещнаха изгрева на бургаския плаж /Снимки/

Хиляди посрещнаха изгрева на бургаския плаж /Снимки/

Бургас изпрати юни с взривяващо парти на брега. Почти 12-часов фест нажежи настроението на Централния плаж. Купонът стартира още около 18 часа с цяла плеяда от български банди. На сцената се изредиха Citizen Erased, Blazerinte, Stockholm и Филип Аврамов и групата му Джинджифил.

Бургас изпрати юни с взривяващо парти на брега. Почти 12-часов фест нажежинастроението на Централния плаж. Купонът стартира още около 18 часа с цялаплеяда от български банди. На сцената се изредиха Citizen Erased, Blazerinte, Stockholm и Филип Аврамов и групата му Джинджифил.

Десетки огньове озарихаплажната ивица. Специално за феста, Община Бургас бе осигурила безплатни дърва, и макар чете рано се изчерпаха, пламъците горяха до самия изгрев. „Перлата“ впрограмата бяха Джърси Бъд и Джеф Скот Сото.

Джърси Бъд се завърна в Бургас, за да посрещне първото юлско утро сфеновете си у нас. Британецът излезе на сцената около 10 часа, заедно смузикантите от бургаската група Силует, и поздрави публиката на български, с коетообра овациите сред стотиците „джулайци“. Музикантът пристигна у нас със семейството си. По време на сета си покани ималката си дъщеричка, на която е посветена една от песните му. Поздрав имаше иза съпругата на певеца, която също беше в публиката. Изпълнителят посвети ипарче на загиналия сърфист Краси Гюров. За финал, Джърси Бъдизпълни емблематичното за вечерта парче - July morning, заедно сМарияна от Силует, и обеща да се върне отново догодина.

Джеф Скот Сото също излезе на сцената с български поздрав. Той благодари наорганизаторите за поканата и призна, че крайморският ни град му е като вторидом. Американският музикант е женен за бургазлийка и често прекарва летата си унас.Сото пристигна в Бургас със специално формирана група от български музиканти.На джулайската сцена той не пропусна да изпълни и една от "най-бургаските" си песни -"Inside your heart" - клипът къмпарчето е заснет у нас и в него участва и красивата Елена Сото.

Концертът продължи с P.I.F. и ощечетири български групи, които свириха чак до изгрева, когато от сцената прозвучаи оригинала на парчето „July Morning“.През цялата вечер в небето политаха огнени фенери. Някои компании, по-далечот сцената, бяха донесли китари и музикални плейъри. Влюбени двойки севъзползваха от романтичните балади, за да танцуват, а деца щъкаха по пясъка исе радваха на музиката. Въпреки прохладата, смели "джулайци" сеотдадоха и на нощно къпане в морето.Слънцето изплува над хоризонта малко след 5:30, посрещнато от овации.Голяма част от компаниите останаха и след като слънцето изгря, завършвайкифеста с плаж.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега