Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Христо Гърбов и Албена Павлова разказват за "Духът на любовта" в НХК

Христо Гърбов и Албена Павлова разказват за "Духът на любовта" в НХК

Можем ли да познаем любовта на живота си? А можем ли да я оценим? Какво се случва, когато останем без своя другар, приятел и спътник в живота? И какво всъщност е любовта? По тези въпроси ще размишляват бургазлии и гостите на града тази вечер в залата на НХК, когато в Бургас ще гостува поредният хит на Пловдивския драматичен театър - “Духът на любовта”.

Можем ли да познаем любовта на живота си? А можем ли да я оценим? Какво се случва, когато останем без своя другар, приятел и спътник в живота? И какво всъщност е любовта? По тези въпроси ще размишляват бургазлии и гостите на града тази вечер в залата на НХК, когато в Бургас ще гостува поредният хит на Пловдивския драматичен театър - “Духът на любовта”.

Режисьор на пиесата на Нийл Саймън е Андрей Калудов. В главните роли ще видим Христо Гърбов, Албена Павлова, Радина Думанян и Тодор Дърлянов. Пътят на постановката започва от една почти тривиална ситуация - една жена загубва любимия си съпруг. Но изпод перото на Нийл Саймън наяве ще излязат дълбоки психологически и житейски въпроси за любовта и как тя се преплита в нашата съдба.

Въпросите се изправят пред героите и заедно с това с пълна сила и пред зрителите: Каква е цената на личния успех? Може ли той да донесе щастие, ако е причинил болка на близките ти? Как се заражда любовта? От един поглед или от една обща болка? От желанието да направиш нещо добро за другия или просто от физическото привличане?

Картина след картина авторът ни води към своята философска идея за единствената голяма любов в живота на всеки. И без да натрапва правило, споделя своята позиция – голямата любов е една, но разбираме това, когато другият го няма. 

”Духът на Любовта” гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да откриете на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега