Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Художници, скулптори и фотографи се включиха в Международния пленер "Еркеч"

Художници, скулптори и фотографи се включиха в Международния пленер "Еркеч"

В Деветото издание на Международния пленер “Еркеч” организиран от Община Поморие участваха художници, скулптори и фотографи, чиито произведения бяха изложени в галерията на НЧ “Просвета - 1906”.

В Деветото издание на Международния пленер “Еркеч” организиран от Община Поморие участваха художници, скулптори и фотографи, чиито произведения бяха изложени  в галерията на НЧ “Просвета - 1906”.

Откриването на изложбата се превърна в истински празник за жителите и гостите на с. Козичино, а групите за автентичен фолклор към Клуба на пенсионера в селото,   при НЧ “Просвета - 1906” и „Здравец” към Клуба на пенсионера „Свети Георги”-Поморие се надпяваха с часове.

Така чрез синтеза на изкуствата и силата на въздействие на живописта, скулптурата, фотографията и музиката се продължи  съхраняването на феномена Еркеч -  древно прабългарско селище с красива природа, уникални фолклорни традиции, носии и местен говор.

За цялостната интересна и автентична атмосфера на селото допринесоха десетките изящни фотографии на  Иван Евтимов, скулптурата на  Ненчо Русев, представяща по нов начин еркечката жена, 14-те живописни платна на Евгения Генкова, Тина Хамзе, Георги Скумов, Радко Мурзов, Айкан и Бейда Четин /Турция/ и Любов Шпак /Украйна/.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега