Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха 11 души с наркотици във втората вечер на Spirit-а

Хванаха 11 души с наркотици във втората вечер на Spirit-а

Полицията задържа 11 души с наркотици на втората фестивална вечер на "Spirit of Burgas". По някои от случаите са образувани бързи полицейски производство, има и задържани.

Полицията задържа 11 души с наркотици на втората фестивална вечер на "Spirit of Burgas". По някои от случаите са образувани бързи полицейски производство, има и задържани.

На 28.07.т.г. около 18.00 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 37-годишния Н.К. от София, в когото е намерено топче от хартия за цигари със суха тревна маса / канабис / с тегло от 0,15 гр. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 28.07.т.г. около 19.00 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на  30-годишния  Г.А. от Бургас, в когото е открита саморъчно навита  цигара от суха тревна маса / марихуана/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 28.07.т.г. около 19.30 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на  26-годишния Б.К. от София, в когото са открити две саморъчно навити цигари, съдържащи суха тревна маса /марихуана/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 28.07.т.г. около 19.30 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на: 33-годишния П.П. от Варна, в когото е открита саморъчно навита цигара и две половинки от саморъчно навити цигари, съдържащи суха тревна маса / канабис/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 28.07.т.г. около 19.30 ч. осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 29-годишния  А.С. от Пловдив, в когото е намерена саморъчно свита цигара с марихуана. По случая в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано бързо полицейско производство.

На 28.07.т.г. около 20.30 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 23-годишната Е.К. от Бургас, в която са намерени две саморъчно навити цигари, съдържащи суха тревна маса / марихуана/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 28.07.т.г. около 20.30 ч. на главния вход на Централния бургаски плаж, при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” е извършена проверка на 18-годишния С.Н., в когото е намерен и иззети полиетиленов плик със зелена тревна маса / марихуана/. При щателен личен обиск са открити още три найлонови плика, съдържащи тревна маса / марихуана/. С.Н. е задържан за срок до 24 часа. По случая в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано бързо полицейско производство.

На 28.07.т.г. около 20.30 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 30-годишния К.Ч. от София, в когото е намерена половин саморъчно навита цигара, съдържаща суха тревна маса / марихуана/ и топче със суха тревна маса / марихуана/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 28.07.т.г. около 21.00 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 18-годишната Б.К., в която е намерена кибритена кутия, съдържаща 2 сини хапчета и половина с изображение на делфин /амфетамин/. По случая в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано бързо полицейско производство.

На 28.07.т.г. около 21.00 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала «Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 21-годишния Г.П. от Благоевград, в когото е намерено найлоново пликче, съдържащо  суха тревна маса / марихуана / с тегло около 0,20 гр. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

На 29.07.т.г. около 00.20 ч. служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, ангажирани с охраната на фестивала «Spirit of Burgas” извършили проверка на 20-годишния М.Г. и 23-годишната С.Т., като в М.Г. е открит метамфетамин с тегло 0,030 гр. М.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано бързо полицейско производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега