Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха двама дилъри на марихуана в Бургаско

Хванаха двама дилъри на марихуана в Бургаско

У двамата са открити общо над 300 грама от наркотичното растение.

Хванаха двама дилъри на марихуана в Бургаско. У двамата са открити общо над 300 грама от наркотичното растение.

Арестуван е помориец, отглеждал марихуана в дома си, информират от пресцентъра на ОДМВР - Бургас. Служителите на реда се натъкнали на домашната оранжерия случайно, след като се опитали да спрат за проверка лек автомобил, управляван от 30-годишния мъж.

Униформените подали сигнал със стоп-палка на преминаващ в района на кръговото кръстовище на изход Бургас в посока Поморие лек автомобил с марка "БМВ 328". Водачът не се подчинил и продължил по пътя за Поморие. Служителите на реда го последвали и успели да го спрат по пътя за Поморие.

Шофьорът, който в последствие се оказал без книжка, изхвърлил на седалка в колата топче с канабис. Последвал тест с наркодрегер, който отчел положителна проба за кокаин, амфетамин, метамфетамин и канабис. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Служителите на бургаската полиция продължили с разследването и претърсили дома му, разположен на поморийската улица "Добри Чинтулов".

Там открили  множество саксии, засадени с канабисови растения и глави от съцветия с марихуана, подготвени за сушене. Общото количество на намерената марихуана е с тегло около 200 гр. 30-годишния помориец е задържан за срок от 24 часа, като по случаяе образувано бързо полицейско производство.

В същия ден служителите на реда в региона откриха още един дилър, този път в Айтос. В дома на 23-годишен айтозлия били открити електронна везна, еднолитров стъклен буркан с марихуана и плик с още 100 грама от наркотичното растение. Мъжът е задържан. Предстои материалите по образуваното досъдебно производство да бъдат докладвани в Бургаска окръжна прокуратура.

Полицаи от РУ Айтос извършили проверка на лек автомобил "Фолксваген Голф" в района на айтоската улица "Гарова". У шофьора, 26-годишен айтозлия, униформените открили над 4 грама марихуана. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега