Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Янакиев даде старт на предизборната кампания в Созопол: Сигурен съм, че ще победим! /Снимки и видео/

Янакиев даде старт на предизборната кампания в Созопол: Сигурен съм, че ще победим! /Снимки и видео/

Той разказа и за нелекия път, по който е минал през първия му мандат като кмет.

Не сме перфектни, но имаме хъс, воля за работа и съм сигурен, че ще победим. Това каза Тихомир Янакиев, при представянето на листата с кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове по населени места, давайки старт на предизборната кампания в Созопол. Листата е в коалиционен формат. В нея има три партии – БСП за България, МИР и Български глас. 






„Това са хората, с които ще искаме вашето доверие. Не сме перфектни, не сме най-умните, дори не сме и най-красивите (ще кажат някои), но имаме хъс, воля за работа и съм сигурен, че ще победим“, заяви Янакиев от сцената на Амфитеатъра и скандира с целия си екип "победа за номер 68 в бюлетината". По думите му  нищо не може да бъде постигнато от един човек и благодари за подкрепата през годините на колеги, близки, приятели, но най-вече на семейството си. „Тези хора (бел.ред съпругата му Поли и трите им деца) имаха злата участ да бъдат семейство на един кмет, който работи“, заяви Янакиев.


Той разказа и за нелекия път, по който е минал през първия му мандат като кмет. "Разказ за един път – труден, пълен с  препятствия . Донесе ми много притеснение, нерви, негативни емоции, но два пъти повече позитивни емоции, радости и усмивки, най-важното беше отношението ми с хората. Винаги съм се стремял да имам близък контакт с хората. Пътят ни започна преди 4 години, с кризата, която заварихме Общината, с огромната отговорност, с която вие ни натоварихте да може да решим всичките тези проблеми". 




И припомни за дълга от 28 млн. лева, както и как с добра организация, работа, пестене на разходи, увеличаване на приходи са успели да стабилизират финансово морската община.

"Тъкмо се зарадвах малко и се почна - криза след криза... ковид, финансова, криза с горивата и политическа, заради която всички ние бяхме в застой, не само нашата община, а цялата страна, нямаше отворени европейски фондове от новия програмен период. Те стартираха сега - втората половина на 23-та година.  Т.е. имахме едно пропиляно време от 2 години и половина. Община Созопол обаче, успя да усвои нещо от стария програмен период. Благодарение на това сега правим ремонт на лодкостоянката в стария град на Созопол, паркинга и всичко прилежащо около нея. Да не говорим и за кризата с войната в Украйна. Това накара повечето рускоговорящи да започнат да продават своите жилища тук, да не идват като туристи, а това бяха един от контингентите хора, от които идваха основните приходи както за хората от бизнеса, така и за общината. Трябваше да адаптираме начина си на работа отново, така че да можем да се справим и с това предизвикателство – и това успяхме да направим. Сега община Созопол е в много по-добро финансово състояние – с над 20 млн. лева собствени приходи и само 17 млн. дългове, т.е. вече нашите приходи са повече от дълговете ни и това сме го направили без да увеличаваме данъците, без да продаваме земеделска земя. Направили сме го с много труд и без да вземаме нови лихвени кредити", коментира още той.






Ето и цялата листа с номер 68, която застава зад него и с която ще се борят за доверието на избирателите:

101. Тихомир Йорданов Янакиев
102. Андрей Златков Николов
103. Димитринка Николаева Господинова
104. Станислав Михайлов Стаматов
105. Станимир Киряков Андонов
106. Стамат Тодоров Стаматов
107. Стилияна Здравкова Николова
108. Петя Красимирова Маврова
109. Ружди Якуб Мустафа
110. Стефан Благоев Христов
111. Деница Димитрова Георгиева
112. Анета Момчилова Филипова
113. Димитър Тошков Станчев
114. Милена Тодорова Желева
115. Иван Иванов Деспов
116. Румяна Георгиева Вълчева
117. Нейчо Панайотов Калов

Политическа реклама* 

Публикувахте от PoligrafF.net в Събота, 30 септември 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега