Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Янев: Идеята служебното правителство да остане с постоянен мандат е екзотична

Янев: Идеята служебното правителство да остане с постоянен мандат е екзотична

"Освен това служебния кабинет е съставен от експерти, които не са партийно свързани и на тези хора не може да име се каже да отидат под строй и да свършат нещо", заяви Янев. И подчерта, че дали министрите му ще искат да останат на постовете си опира до свободната воля на всеки от тях.

„Идеята служебното правителство да остане с постоянен мандат е екзотична, защото това нещо трябва да мине в парламента. Преди да се стигне до него предполагам, че трябва да се мине през едни много сериозни преговори, които преди всичко ще бъдат за коалиция, която да предложи нещо подобно”. Това заяви служебният премиер Стефан Янев във Варна, където ще присъства на Националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2021“.

"Освен това служебния кабинет е съставен от експерти, които не са партийно свързани и на тези хора не може да име се каже да отидат под строй и да свършат нещо", заяви Янев. И подчерта, че дали министрите му ще искат да останат на постовете си опира до свободната воля на всеки от тях.

Запитан дали би той персонално би приел да бъде премиер на второ правителство, Янев отговор: "Това е една далечна и почти невъзможна хипотеза. Няма такова предложение още. Трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат в следващите дни, защото избраните партии в НС добре осъзнават своята отговорност. Нека ги оставим да работят на спокойствие и да не даваме отстрани рецепти какво и как трябва да се случи – те знаят най-добре”, допълни той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега