Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ясни са националите за историческото гостуване на България на Нова Зеландия за Купа "Дейвис"

Ясни са националите за историческото гостуване на България на Нова Зеландия за Купа "Дейвис"

При успех България ще постигне историческо класиране за Световна група I за Купа "Дейвис".

Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава за гостуването на Нова Зеландия в плейофите за влизане в Световна група I на турнира за Купа "Дейвис". Мачовете ще се играят на твърд корт на 4 и 5 февруари. При успех България ще постигне историческо класиране за Световна група I за Купа "Дейвис", информират от БФТ. 

В тима са включени Димитър Кузманов (№182 в световната ранглиста), Александър Лазаров (№304), Александър Донски (№607) и Пьотр Нестеров (№773). Именно четиримата класираха отбора ни за този мач. През миналата година България постигна победи над Парагвай и Южна Африка в София.

Асистенти на Валентин Димов ще бъдат кондиционният треньор Кирил Симеонов, масажистът Любомир Панев и лекарят на отбора проф. д-р Георги Попов.

В момента Александър Лазаров, Александър Донски и Пьотр Нестеров тренират в България, а Димитър Кузманов ще се присъедини към отбора в Нова Зеландия.Националите ще проведат лагер в Крайстчърч (Нова Зеландия). Именно там ще се проведе и срещата за Купа "Дейвис".

„Настроението е добро. Момчета изиграха мачове от началото на годината. Алекс Лазаров беше на United Сup, а успя да играе и на турнир в Нова Зеландия. Така той е запознат с атмосферните условия и часовата разлика. Димитър Кузманов е също в този район, а това е още един плюс. Надявам се всички да сме живи и здрави и да покажем добър тенис в мачовете", коментира Валентин Димов пред сайта на БФТ.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега