Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За Деня на детето: Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ и приключение в света на самолетите

За Деня на детето: Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ и приключение в света на самолетите

Вижте на какви вълнуващи преживяване за Деня на детето ще могат да се насладят малчуганите в Бургас.

Какво по-вълнуващо преживяване за Деня на детето от пътешествие с корабче до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“? На 1 юни специално за всички малчугани и техните родители от Магазия 1 в 11.30 часа ще отплава кораб към атрактивната локация.

Акостирането ще бъде в 12.00 ч., а престоят до 14.30 ч. В цената на билета за пътуването е включено и безплатно посещение за музея за всички деца. То ще се осъществи на групи на всеки кръгъл час за периода на престои в комплекса.

Денят на детето ще е вълнуващ и с арт работилницата на Усмихнати 8смици на открито. За нея не е нужно предварително записване, а само желание да творите и мечтаете. Малчуганите ще се насладят и на най-новата площадка от естествени материали, която ги очаква за весели игри.

Празникът ще бъде още по-приятен с разхлаждащите напитки в кафенето на комплекса, както и с кулинарните изкушения в ресторанта.

За резервиране на пътуване – 0882 004 124.

След успешната Гръцка вечер на Острова миналото лято, тази година отново ще може да се насладите на едно незабравимо преживяване с най-любимите песни от нашата южна съседка!

На 5 юли на сцена под звездите ще пее Agathangelos Agathangelou! Известният изпълнител и неговият Live BAND ще накарат всички да танцуват в горещата лятна нощ.

Точно в 21.00 ч. ще се пренесем в атмосферата на колоритна Гърция.

За информация: 0882 004 124.

Билети: 

* Туристически информационен център до Часовника 


Авиомузей Бургас ще отпразнува Международния ден на детето 1 юни, като кани всички малки и пораснали деца да се впуснат заедно в едно истинско приключение в света на самолетите. 

Партньор на събитието е Медицинска лаборатория „ЛИНА“, която за поредна година подарява един красив и изпълнен със спомени ден, като осигурява вход свободен за всяко дете. 

На територията на музея има десет самолетни експоната, представители на гражданската, селскостопанската и военната авиация. Усетете тръпката като седнете на пилотското място на най-популярния едномоторен, двупланов самолет в света Ан-2, а с очилата за виртуална реалност може да сбъднете мечтата си да бъдете пилот.

Програмата започва в 11:00 ч. с арт работилница от АмараАрт, в която малчуганите ще имат възможността да рисуват върху мешка, която ще им остане за спомен от преживяването в Авиомузей Бургас. В 14:00 ч. до 15:00 ч. програмата продължава с работилничка за изработване и оцветяване на хартиени самолети, а от 16 ч. всички деца ще могат да се порадват на парти ефектите с машина за сапунени балони и шоу програма, осигурени от Burgas Аirport, част от Fraport Bulgaria. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега