Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жаблянов: Блокирането на депутатите е насилие

Жаблянов: Блокирането на депутатите е насилие

С тези думи коментира вчерашната обсада на парламента народният представител от групата на коалиция за България Валери Жаблянов в ефира на Нова телевизия. Според него, протестът е преминал от мирен в измерения на насилие и вандализъм, като самият той е бил замерян с бутилки минерална вода при излизането си с личния си автомобил от сградата на парламента.

С тези думикоментира вчерашната обсада на парламента народният представител от групата накоалиция за България Валери Жаблянов в ефира на Нова телевизия. Според него,протестът е преминал от мирен в измерения на насилие и вандализъм, като самияттой е бил замерян с бутилки минерална вода при излизането си с личния сиавтомобил от сградата на парламента.

В интервюто сиЖаблянов заяви: „Българският парламент ще остане да работи в този вид, в койтое в момента, защото България има нужда от държавност. Трябва да имаправителство, което да направи бюджета и парламент, който да го гласува.“, скоето недвусмислено заяви позицията си, че правителството няма да се предадепред исканията на протестиращите.

След снощнатаобсада на парламента, довела до сериозен сблъсък между протестиращи и представителина службите на реда, пресцентърът на МВР съобщи, че 23-ма от демонстрантите сав ареста за имуществени щети, а броят на посетилите спешни центрове за медицинскапомощ не е ясен. Днес около сградата на парламента всичко е спокойно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега