Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задава се горещ музикален август на остров Света Анастасия /Програма/

Задава се горещ музикален август на остров Света Анастасия /Програма/

Дамите отсега могат да резервират 10 август за едно от най-чаканите събития на магичния остров – концерт под звездите с Папи Ханс.

Ако през юли сме „заредили батериите“ за страхотни летни преживявания, то август ще ни изненада с богата палитра от събития в Бургас. Остров Света Анастасия се готви да отбележи 10 години от откриването си като туристически комплекс. Ето защо в най-летния и отпускарски месец любимата дестинация на бургазлии и гости на града ще предложи незабравими преживявания. Всички концерти започват точно в 21.00 ч. Планирайте своето морско пътешествие и направете необходимата резервация на телефон 08882 004 124. Всички курсове по вода до обекта се извършват от Магазия 1.

На 2 август не пропускайте концерта на уникалното трио "Deja Vu" - Миро Станчев, Бранимир Недков и Дражо Бошнаков. Това са три момчета, които успешно съчетават поп пеене с оперно звучене, и са любимци не само на бургаската публика! Триото ще се представи с нови вокални аранжименти световни поп и рок хитове, българска и балканска музика, както и свои авторски песни. "Deja Vu" концертира активно в България и чужбина.

Герасим Георгиев – Геро ще гостува за първи път на острова със страхотната музикална комедия „НеТАКТично“ на 3 август. Представяте ли си директор на музикален институт, спуснат отгоре без никаква квалификация? Без представа от симфонична музика и взаимоотношенията в един оркестър, за него думата "такт" е непонятна и в музикален, и в морален аспект. Оркестровата партитура включва класика, джаз и фолклор в изпълнение на Симфониета-Враца. Освен блестящото присъствие на любимеца на публиката Геро, участници в този концерт-спектакъл са сопраното Росица Метаниева и младите, но вече добре познати актьори Соня Ковчезлиева и Илиан Божков. Автор на идеята и сценария е Юлия Манукян, а целият спектакъл преминава под диригентската палка и режисура на Левон Манукян.

На 8 август за пореден път ще посрещнем спектакъл от афиша на Държавна опера – Бургас, а ден след това, на сцена под звездите, ще чуем най-добрите рок парчета на група „Конкурент“. Тя е вече 37 години на сцената, а тази година издаде и нов албум „„По трудния път” с 14 парчета.

Дамите отсега са нетърпеливи за едно от най-чаканите събития на магичния остров – концерт под звездите с Папи Ханс. Изпълнителят, който показа и страхотни танцувални умения в последния сезон на телевизионния формат на Dancing starts, ще акостира в лятната нощ на 10 август. Константин Трендафилов, известен с артистичния псевдоним Папи Ханс, ще ни пренесе в красотата на летния сезон с някои от най-прочувствените и известни хитове.

Запазете датата 15 август и елате да празнуваме заедно рождения ден на острова като туристическа дестинация. Ще има много вълнуващи моменти с дневните курсове с кораба. А гвоздеят на програмата ще бъде концертът на една от най-обичаните български групи – Мери Бойс Бенд.

Няма да е истинско лято, ако не танцуваме и пеем заедно с легендарния Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“? Миналото лято билетите свършиха с едно намигване, затова се подгответе от рано за 16 август. След тях на морската сцена ще се качат не една, а две групи! „Остава“ и Hayes&Y ще изпълнят най-големите си хитове. 

На 23 август един нов формат ще срещне своя попътен вятър. Очаква ви музикален проект „Лисицата и котараците“ с Милица Гладнишка, Николай Воденичаров и Иван Велчев.

DJ Party с Double D ще се развихри на 24 август за страхотно парти с ремикс на най-популярните парчета. Третата за сезона Гръцка вечер ще е и последното събитие за месец август - на 30-ти. Тя ще е с участието на Dari Galini, Asteri Band и Начко Богданов – пригответе се за най-горещите хитове от южната ни съседка.

Очаквайте още информация за всички предстоящи събития, както и пускането в продажба на билети за тях. Следете и страницата на Остров Света Анастасия във Facebook, както и платформата events.gotoburgas.com.




ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега