Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаните за серия от кражби младежи се оказаха отговорни и за още два взлома

Задържаните за серия от кражби младежи се оказаха отговорни и за още два взлома

Обвиненията срещу тях продължават да се трупат.

Задържаните за серия от кражби в ж.к. "Славейков" младежи били отговорни и за обир на павилион за бързо хранене и книжарница в ж.к. "Лазур". Това установиха от полицията в рамките на продължаващото разследване на престъпната дейност на тримата тийнейджъри.

Както вече Ви информирахме, две момчета на 14 години и едно на 16 бяха арестувани във връзка с три криминални деяния - взлом в кафе-сладкарница в ж.к. "Славейков", взлом и кражба на пари от баничарница в същия комплекс, както и кражба на сладкарски изделия и алкохолни напитки от друго заведение в квартала.

Тримата признаха вината си и по трите случая. Сега обаче се оказва, че тийнейджърите са отговорни и за други две взломни кражби. На 13-и януари, заедно с още две 14-годишни момчета, задържаните разбили витрината на павилион за бързо хранене, разположен на кръстовището на улиците "Копривщица" и "Перущица" в ж.к. "Лазур". От вътрешността на обекта взели монетник с неизвестна сума пари.

В последствие същите младежи нападнали книжарница на ул. "Карлово". Счупили витрината, но не успели да проникнат, тъй като обектът имал система за СОТ.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на младежите продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега