Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха 11 криминално проявени при спецакция в Карнобат и Сунгурларе

Задържаха 11 криминално проявени при спецакция в Карнобат и Сунгурларе

При операцията, осъществена от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас и служители от Районни управления – Карнобат и Сунгурларе под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Бургас, са проверени множество адреси, обитавани от криминално проявените.

Общо 11 криминално проявени лица на различна възраст са задържани при проведената днес специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност, обхванала територията на общините Карнобат и Сунгурларе. При операцията, осъществена от служители на отдел „Криминална  полиция“при ОДМВР – Бургас, Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас и служители от Районни управления – Карнобат и Сунгурларе под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Бургас, са проверени множество адреси, обитавани от криминално проявените. 

Намерени и иззети са различни вещи – предмет на престъпления, сред които домакински електроуреди, инструменти, машини и др. Към момента се установява съпричастността на мъжете към извършени в последните дни кражби от частни домове, разположени на територията на двете общини. 

В хода на специализираната акция е задържан 39-годишен мъж от с. Славянци, извършващ лихварска дейност, в дома на който са открити тетрадка с имената на длъжниците и дадените суми,множество чужди лични документи и дебитни карти / давани, като залог срещу получаваните суми в размер от 70 до 30 000 лв./, голяма парична сума в левове и евро, наркотично вещество – амфетамин /чийто точен грамаж е в процесна изясняване/ и др.            

Провеждането наподобни специализирани полицейски операции срещу битовите престъпления и престъпленията против собствеността ще продължи и за в бъдеще, като същите ще са регулярни и ще обхванат различни точки от територията на Бургаски регион.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега