Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха 33-годишен мъж влачил куче с автомобила си

Задържаха 33-годишен мъж влачил куче с автомобила си

Вече са предприети действия за локализиране на животното, като при необходимост ще му бъде оказана и ветеринарно-медицинска помощ

33-годишен мъж от Панагюрище е задържан заради жестоко отношение към куче. Това е станало снощи, часове след като в социалните мрежи бе публикуван видеоклип, на който се вижда как животното е вързано за лек автомобил и влачено.

От пресцентъра на на полицията съобщиха, че в РУ-Панагюрище също са получени сигнали от граждани за жестокостта към кучето. В полицейското управление бил сформиран екип за изясняване на случая. Полицаите са провели разговор с автора на видеото, както и със собственика на колата.

Така било установено, че автомобилът, с който е влачено животното е използван от 33-годишен жител на средногорския град. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, извършен е оглед на автомобила. Според данни на извършителя, кучето се отвързало и избягало.

Вече са предприети действия за локализиране на животното, като при необходимост ще му бъде оказана и ветеринарно-медицинска помощ, съобщиха от полицията. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Източник: БНТ
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега