Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха дилъри на дрога при спецакция в региона

Задържаха дилъри на дрога при спецакция в региона

През изтеклото денонощие са планирани и проведени спецакции за противодействие на производството и разпространение на наркотици в региона на територията на РУ Созопол и Първо РУ Бургас.

През изтеклото денонощие са планирани и проведени спецакции за противодействие на производството и разпространение на наркотици в региона на територията на РУСозопол и Първо РУ Бургас. В хода на планираните и проведенипроцесуално-следствени действия от служители на РУ Созопол - претърсване иизземване в таванаски помещения на дом находящ се в гр. Созопол на ул. "Вихрен"е установено следното:

- в помещение, обитавано от 43 год. Х.В. отгр. София и 26-годишната А.К. от гр. София са намерени и иззети полиетиленовплик съдържащ 10 таблетки със син цвят, които при извършения полеви тест реагиратна екстази,  полиетиленов плик съдържащ парчебяло кристалообразно вещество с неправилна форма, което при извършения полевитест реагира на амфетамин, 3 парчета с различна и неправилна форма бялокристалообразно вещество, което при извършения полеви тест реагират наамфетамин, 1 електронна везна, пластмасова кутия, съдържаща 40 броя сребристбоеприпас 22 калибър, банкова карта и 2 сим карти.  

- в помещение , обитавано от 31 год. М.М.от гр. София се намериха и иззеха полиетиленов плик съдържащ 9 таблетки със синцвят, които при извършения полеви тест реагират на екстази, 4 парчета сразлична и неправилна форма бяло кристалообразно вещество, което при извършенияполеви тест реагират на амфетамин, 1 електронна везна, 1 сребрист боеприпас 22калибър, 1 сим карта.Количестватанаркотично вещество по двата случая е в процес на установяване, а за намеренитебоеприпаси лицата не представят разрешително за притежание и съхранение. Х.В.,А.К. и М.М. са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързиполицейски производства.          

В хода на планираните и проведенипроцесуално-следствени действия от служители на на Първо РУ Бургас  с 27 год. В.В. от гр.Бургас, задържан на01.09.15 год за притежание на наркотици в управлявания от него автомобил и последващопретърсване в жилището му в к-с "Възраждане" е разкрита инарколаболатория.

Намерени са 4 колби, прекурсори за приготвяне наметаамфетамин, около 100 гр. бяло кристалообразно вещество, което приизвършения наркотест реагира на амфетамин, един газов пистолет и 9 броя стоппатрони. По случая е образувано досъдебно производство.  Работата по документиране на цялостнатапрестъпна дейност на лицето продължава от служители на Първо РУ Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега