Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха педофил в Карнобатско, блудствал с 2-годишно момченце

Задържаха педофил в Карнобатско, блудствал с 2-годишно момченце

Задържаха педофил в Карнобатско, блудствал с 2-годишно момченце, съобщават от полицията.

Задържаха педофил в Карнобатско, блудствал с 2-годишно момченце, съобщават от полицията. Вчера около 14.27 ч. в Районно управление «Полиция» - Карнобат е получено съобщение за инцидент с две годишно момченце, при който живеещия на семейни начала с майка му мъж е извършил блудствени действия.

Извършител на сексуалното посегателство е 25-годишният И.А. от с. Драгоданово, общ. Сливен, живеещ временно в с. Глумче с 23-годишната В.И. и двегодишното й момченце от първия брак. И.А. се възползвал от отсъствието на 23-годишната жена, която отишла до съседното село Кликач и упражнил сексуално посегателство спрямо малолетното момченце. При завръщането си жената констатирала, че детето й е с кръвоизлив в аналната област и алармирала полицейските служители, които задържали 25-годишния И.А.

На местопроизшествието е извършен оглед, иззети са веществени доказателства и са разпитани свидетели. И.А. е задържан за извършените блудствени действия за срок от 24 часа, като предстои повдигането на обвинение и удължаване на срока на задържането му до 72 часа с прокурорско постановление.

Жената заедно с пострадалото двегодишно дете са настанени за лечение в карнобатската болница. Работата по случая продължава от служители от Районно управление «Полиция» - Карнобат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега