Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зафиров: Възраждането на регион Странджа ще бъде сред личните ми приоритети

Зафиров: Възраждането на регион Странджа ще бъде сред личните ми приоритети

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП лява България” Атанас Зафиров и Георги Бъклев се срещнаха с жители на Малко Търново. Те запознаха присъстващите с акценти от регионалната програма на коалицията, припомниха какво е направено от предходното правителство само за една година и отговориха на актуални въпроси.

Кандидатите за народнипредставители от листата на „БСП лява България” Атанас Зафиров и Георги Бъклевсе срещнаха с жители на Малко Търново. Те запознаха присъстващите с акценти отрегионалната програма на коалицията, припомниха какво е направено отпредходното правителство само за една година и отговориха на актуални въпроси.

„Въпреки трудностите, с които сесблъскахме, аз и моите колеги успяхме да постигнем много. Вярвам, че хората гооценят и че ще имаме възможност да продължим започнатото. За да сеслучи това, ние се нуждаем от Вашето доверие” , каза пред аудиторията Атанас Зафиров,втори в листата на „БСП лява България“.

Той заяви още,че сред личните приоритети, които си поставя са работата за възраждане нарегион Странджа, преодоляването на демографския срив в населените места наобщина Малко Търново и възстановяването на традиционните за района отрасли. 

В края на срещата Зафиров подарина всеки от присъстващите по един екземпляр от книгата на поета – антифашистАтанас Манчев  „Готови за светлиразпятия”, чието издаване кандидатът за депутат финансира лично.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега