Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Загинал мъж и жена в тежко състояние след стрелба в метрото на "Летище София"

Загинал мъж и жена в тежко състояние след стрелба в метрото на "Летище София"

Пред изданието директорът на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев обясни, че не става въпрос за тероризъм, а за семеен проблем.

За стрелба в метрото на Летище София, съобщава DarikNews.bg. Пред изданието директорът на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев обясни, че не става въпрос за тероризъм, а за семеен проблем. По първоначални данни мъж е стрелял по жена си в метрото, а после и по себе си. 

По информация на Спешна Помощ, мъжът е починал, а жената, на видима възраст около 50 години, е била в извънредно тежко състояние. Тя е интубирана на място, а впоследствие е откарана към МБАЛ "Св. Анна“. Жената е с опасност за живота, заяви говорителят на МБАЛ „Св. Анна“ Антон Луков. Тя е приета с три огнестрелни рани – в лявата част на гърдите, в главата - малко над веждата и в коремната област. Лекарите в спешното отделение се борят за живота ѝ. 

Жената не е имала лични документи в себе си, казаха още от болницата. От СДВР обясниха, че мъжът и жената са намерени в безпомощно състояние във влака. Сигналът е подаден от служител на Метрополитен ЕАД. Сигналът в Спешна помощ е получен в 14:24 ч. за мъж и жена с кръв по тях. Линейката е тръгнала веднага, изпратени са и още две линейки, допълниха от ЦСМП – София.Изясняват се фактите и обстоятелствата по случая.Районът е отцепен от полицията.

Метрото не се движи в участъка, докато текат следствените действия. Метровлаковете по линия 4 се движат до метростанция Искърско шосе. Осигурена е заместваща линия с два автобуса. Те се движат от ул. Кр. Пастюхов, Искърско шосе, бул. Хр. Колумб, до Света Гора и обратно до бул. Хр. Колумб, Летище София терминал 2 - двупосочно. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега