Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закопчаха 16 мъже и жена при акция срещу търговията с дрога около училищата в Бургаско

Закопчаха 16 мъже и жена при акция срещу търговията с дрога около училищата в Бургаско

Образувани са 13 бързи производства и 5 преписки, съобщиха от полицията. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 16 мъже и 19-годишна жена. Образувани са 13 бързи производства и 5 преписки, съобщиха от полицията. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас. Най-характерните случаи са свързани със задържането на: 

- 31-годишен криминално проявен бургазлия, държал заключена против волята ѝ 22-годишна жена, с която живеел на семейни начала в апартамент, разположен в бл. 174 в ж.к. «Меден рудник». При извършения оглед на апаратамента са намерени и иззети материали и прекурсори, служещи за  производство на наркотични вещества – метамфетамин / иззети са: пластмасови фунии, стъклени колби, бутилки с различен по вид и цвят консистенции и тава с бяло прахообразно вещество метамфетамин/. Бургазлията е задържан от полицейските служители. По случая е образувано досъдебно производство.

- 37-годишен айтозлия, отнел противозаконно л.а. «Тойота Аурис», с бургаска регистрация, собственост на 51-годишна айтозлийка, осъществено от айтоската улица «Неофит Рилски», където бил спрян за престой с работещ двигател. След проведените незабавни заградителни мероприятия, «Тойотата» е спряна на изхода на Айтос / на КПП – Орловец/, като е установено, че извършителят на противозаконното отнемане е употребил амфетамин и метаамфетамин. Водачът е задържан за срок до 24 часа, като за шофирането след употреба на наркотици е образувано бързо производство, а за противозаконното отнемане на МПС – досъдебно производство.

- 22-годишен айтозлия, в дома му, разположен на айтоската улица «Панайот Хитов», са намерени и иззети два стъклени буркана с вместимост от 500 мл. и литър, съдържащи суха зелена тревна масса / канабис/. 

- 19 годишна-бургазлийка, в обитаваната от нея квартира, разположена в бл. 29 А в ж.к. «Изгрев», са намерени и иззети: свивка с бяло кристалообразно вещество / амфетамин/, четири фаса и една цигара със зелена тревна маса / канабис/, прозрачно контейнерче с бяло кристалообразно вещество / амфетамин/ и електронна везна. Бургазлийката е задържана за срок от едно денонощие, а по случая е обарзувано бързо производство.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега