Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна гласуването за Спортист на годината на България

Започна гласуването за Спортист на годината на България

Крайният срок за регистрация и гласуване в анкетата е 28 декември 2021 г. (включително)

Ежегодното допитване до спортните журналисти за избор на спортист, отбор и спортист с увреждания на годината, организирана от Нове АД Холдинг, e достъпна за регистрация и гласуване от  днес - понеделник, 20 декември 2021 г.Най-престижната анкета „Спортист на годината на България“ се провежда за 64 път, като от 2009 г. организаторът включва категориите „Отбор на годината“ и „Спортист с увреждания на годината“, а от 2019 – „Вот на публиката“.

По традиция всеки от действащите спортни журналисти в страната ще може да даде своя глас  за най-добрите отбор, спортист с увреждания и да класира десетимата най-заслужили състезатели от индивидуален или отборен спорт. Крайният срок за регистрация и гласуване в анкетата е 28 декември 2021 г. (включително). Гласуването се провежда изцяло онлайн на официалната страница на наградите .

В годината на Олимпийските игри, журналистите ще могат отново да номинират 10 атлета в категорията „Спортист на годината“ и по един в категориите „Спортист с увреждания“ и „Отбор на годината“.  Крайният сбор точки определя класирането в анкетата. И тази година организаторите включват и феновете в избора за спортен фаворит в категорията „Вот на публиката“. 

Анкетата на публиката ще бъде достъпна онлайн на  сайта на анкетата до 28.12.2021 г. (включително). Събралият най-много гласове спортист ще спечели приза „Избор на публиката“. Превърналото се в традиция партньорство между „Спортист на годината“ и Българска асоциация на спортните журналисти ще гарантира максималната достоверност и коректност на вота.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега