Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна годината на Дървената коза

Започна годината на Дървената коза

Китай посрещна своята традиционна Нова година. Според лунния календар, тя ще премине под знака на Дървената коза (овца). Според китайския хороскоп тя е 8-ма поред в цикъла от 12 и е символ на мира, хармонията и мисловната дейност.

Китай посрещна своята традиционна Нова година. Според лунния календар, тя ще премине под знака на Дървената коза (овца). Според китайския хороскоп тя е 8-ма поред в цикъла от 12 и е символ на мира, хармонията и мисловната дейност.

Козата е покровител на изкуството и творческата дейност. Хармоничният и мирен характер на тази година я определя като време за изцеление и прераждане на душите. 12-те месеца, преминаващи под знака на дървената коза, ще бъдат времето, в което светът да осъзнае, че мирът, творчеството и семейството са по-важни и по-силни от завистта, войната и лакомията.

Според астролозите, в дните до 5-и март 2016-а година ще преминат под знака на дома и семейството. Важни ще бъдат отношенията с близките. Браковете, сключени тази година, обещават да бъдат дълги и щастливи. По отношение на бизнеса и финансите, астролозите предвиждат известни обрати и предизвикателства.

Според китайския хороскоп, в годината на дървената коза късметлийски са земните и водните нюанси - зелено, синьо, кафяво и черно. Приложими са флоралните и природните мотиви и естествените цветове.

Аксесоарите също трябва да бъдат от естествени материали, а бижутата - от истински камъни. Актуални са тюркоазът, аквамаринът, перлите, лунният камък, черният оникс, турмалинът и други. Не са препоръчителни белите и сивите нюанси, както и цветовете в оранжевата и червената гама.

Хората, родени под знака на козата, са елегантни, чаровни, артистични, креативни и чувствителни. Много често обаче са и нерешителни и самокритични. Те странят от конфликти и са склонни към романтична мечтателност. Освен това, обаче, са и много суетни, което е само следствие от тяхната несигурност.

Реално Китай посрещна 4712-тата година от своя календар. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Различните източници я определят като година на козата или овцата. Объркването идва заради използвания символ, който буквално означава "рогато домашно животно".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега