Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна китайската година на Черния воден тигър

Започна китайската година на Черния воден тигър

Цветовете, които ще носят успех, са най-вече синьо и зелено, защото се свързват с водата, а елементът дърво не може без нея. Сред най-късметлийските цифри пък ще са 1, 3 и 7.

Днес Китай и други азиатски страни празнуват Нова година. Това е най-дългият и важен празник в китайския календар. Неговото начало не е с фиксирана дата и зависи от лунния календар, като винаги е между 21 януари и 20 февруари. Продължава около 15 дни - до деня, в който Луната е най-ярка. Тази година ще премине под знака на Черния воден тигър.  

Тигърът е кралят на хищниците в Китай и този знак се свързва с много сила, директност и храброст, но и с високо самочувствие и избухливост. Неговите години са 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034. За да знаете с точност по дата, месец и година, към кой китайски зодиакален знак принадлежите., може да направите проверка ТУК!

Тигърът се смята и за създание, което има неизчерпаема жажда за знания и неутолимо любопитство, олицетворение на енергичността и предприемчивостта.Тъй като годината преминава под знака на водата, смята се, че тя ще донесе късмет и здраве.Цветовете, които ще носят успех, са най-вече синьо и зелено, защото се свързват с водата, а елементът дърво не може без нея. Сред най-късметлийските цифри пък ще са 1, 3 и 7. Обратно, бялото може да донесе нещастие, както и цифрите 4 и 9.

Как да привлечем късмета, разчитайки на елементите в китайската култура?

Късметлийският елемент е дървото, а дървесната енергия сочи на изток. Това означава, че ако гледате на изток, можете да подобрите вашето здраве, богатство и дълголетие. Цветът, свързан с елемента Дърво, е зеленият, така че можете да украсите източната част на къщата си в зелено или да поставите зелено растение на изток, за да привлечете късмета на ваша страна.

Според цикъла на петте елемента, Водата генерира Дърво, така че можете да сложите и Воден елемент на изток, за да подобрите късмета си.Избягвайте поставянето на метални предмети в източната част на дома ви, както и такива, които носят енергията на елемента Огън.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега