Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започнаха снимките на филма в подкрепа на Веси

Започнаха снимките на филма в подкрепа на Веси

Днес започнаха снимките на късометражния филм в подкрепа на бургазлийката Веси. Той ще стане част от кампанията за набиране на средствата, необходими на младото момиче за лечението й в Германия. Инициативата е по идея на фотографа Васил Енев, който е и режисьор на филма. След заснемането на всички кадри и монтажа, видеото ще бъде разпространено в социалните мрежи, за да достигне историята на Веси до възможно най-много хора.

Днес започнаха снимките накъсометражния филм в подкрепа на бургазлийката Веси. Той ще стане част откампанията за набиране на средствата, необходими на младото момиче за лечениетой в Германия. Инициативата е по идея на фотографа Васил Енев, който е ирежисьор на филма. След заснемането на всички кадри и монтажа, видеото ще бъдеразпространено в социалните мрежи, за да достигне историята на Веси до възможнонай-много хора. Репортер на PoligrafF.net бе намястото на снимките, за да провери как върви кампанията и какво предстои.

Въпреки че дъждът заваля ощедокато тълпата се събираше, нито снимачния екип, нито дошлите да участват вснимките не се отказаха от крайната си цел. След като „бурята отмина“,близките, приятелите и съгражданите на Веси, решили да вземат участие вкампанията, се събраха пред КЦ „Морско казино“, където снимките започнаха. Операторите– Васил Енев и Михаил Костадинов ни обясниха, че предстоят и още инициативи,свързани с кампанията, които ще бъдат включени във филма.

Семейството на Веси сподели снас, че идеята на видеото е да вдъхва смелост и позитивизъм, да привлечевъзможно най-много съмишленици. „Веси е лъчезарно, усмихнато момиче. Надявамесе, че ще успеем да й върнем надеждата“, казаха ни те. В плановете закампанията влизат и провеждане на спортни турнири и други социални инициативи. „Нещо,което е близко до хората, за да можем чрез забавление да достигнем до тях. Дапомогнем с усмивки“, обясниха близките на младата бургазлийка.

Припомняме, че младото момиче себори с тежката диагноза карцином на черния дроб. За лечението на Веси вУниверситетската болница в Хайделберг са необходими непосилни за семействотосредства.Първият етап от лечението на младото момиче струва 7 000 лв.Парите бяха събрани за отрицателно време след споделяне на призив за помощ всоциалната мрежа “Фейсбук”.

Въпрекиуспешното начало, на Веси ще й бъдат необходими още средства за цялостното йлечение. Затова кампанията по набиране на дарения продължава. Всеки,който може и желае,  може да помогне катодари средства в сметка на името на Весела Василева Иванова с IBAN BG72RZBB91551004629328. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега