Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва 6-то издание на конкурса за детска рисунка “Земята, пчелите и хората“

Започва 6-то издание на конкурса за детска рисунка “Земята, пчелите и хората“

Участници в конкурса могат да бъдат ученици от 7 до 18 години, разпределени в три възрастови групи: 1-4 кл., 5-7 и след 7 клас.

Започва 6-то издание на регионалния детски конкурс за рисунка „Земята, пчелите и хората“. Той е посветен на Международния ден на Земята – 22 април, а целта му е да насочи вниманието към глобалния проблем с изчезването на пчелните семейства, както и чрез творчество си, децата да изградят грижовно и отговорно отношение към природата и нейното опазване.

Негови организатори са Областна дирекция „Земеделие“, Община Бургас и пчеларите на областта, а тематичният обхват на тазгодишния конкурс е: „Светът на крилете на пчелите”.

Участници в конкурса могат да бъдат ученици от 7 до 18 години, разпределени в три възрастови групи: 1-4 кл., 5-7 и след 7 клас.

Рисунките трябва да бъдат с размери: 35/50 см., поставени върху каширан картон с размери 45/60 см. и с изписани имената, училището, класа и телефонен номер на участник, родител или настойник в долния десен ъгъл.

Творбите трябва да бъдат изпратени в ОД “Земеделие“ - Бургас на ул. „Иван Шишман“ № 8, ет. 1 , офис № 8, в часовете от 09.30 до 17.30 часа.

Крайният срок за представяне на рисунките е до 8 април.

Рисунките от всяка група, получили най-висока оценка, ще бъдат изложени в Експо център „Флора Бургас“, в дните от 15 до 26 април, а откриването ще бъде на 15 април от 18.00 часа.

Компетентно жури в състав: доц. Димо Колибаров – ректор на НХА- филиал Бургас, Добрин Вътев – председател на Дружеството на бургаските художници и Атанас Стоянов – скулптор и художник, ще класира на първите три места най-добрите рисунки от трите възрастови групи и ще присъди по три купи за отличените на първо, второ и трето място рисунки за всяка от тях.

Допълнителна информация за конкурса и програмата в дните от 16 до 21 април може да получите и на Facebook страницата.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега