Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Засилени мерки за сигурност на SPIRIT of Burgas

Засилени мерки за сигурност на SPIRIT of Burgas

До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на SPIRIT of Burgas.

„Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надяваме всички пострадали и ранени да се възстановят и преживеят шока максимално бързо. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент, на който, за съжаление, станахме свидетели”, каза днес изпълнителният диркетор на SPIRIT of Burgas 2012 Стефан Еленков по повод трагичните събития на летище Бургас.

„До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на SPIRIT of Burgas. Всички мениджъри на изпълнители, с които говорихме, изказаха своята съпричастност към трагедията, която ни сполетя и се надяват участието им на фестивала да допринесе за доброто настроение и духа на града и всички фенове. Нямаме отменени участия. Изпълнителите се доверяват на усилията, които полагаме в момента и разчитат, че с подкрепата на Община Бургас ще направим всичко възможно, за да осигурим техния комфортен престой, както и спокойствието на публиката.”, увери Стефан Еленков.

Подготовката на фестивала продължава по предварително планираната програма, като не се предвиждат промени в датите и часовете (които предстоят да бъдат обявени), за всяка от сцените: главна сцена, Solar Dance Arena, Jack Daniel’s Rock Arena, На тъмно FREESTYLE Stage  и BraZZoBraZZie powered by NISSAN.Ако се наложат бъдещи промени сред имената на артистите, датите и часовете на техните участия, и/или други активности, част от официалната програма на SPIRIT of Burgas 2012, те ще бъдат своевременно оповестявани само и единствено тук и във фейсбук страницата на фестивала.

Информация, която не е публикувана на официалния сайт или официално потвърдена от организаторите на фестивала, не следва да бъде приемана за достоверна. Екипът на SPIRIT of Burgas предвижда засилени и специални мерки за сигурност, предвид факта, че тази година се очакват над 25 000 посетители. Ще бъдат положени всички усилия гостите на фестивала да се чувстват сигурно и тяхното весело и спокойно пребиваване на териротията на SPIRIT of Burgas да е гарантирано. 

Екипът на SPIRIT of Burgas изказва най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надява всички пострадали и ранени да се възстановят и преодолеят шока в максимално бързо.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега