Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Застреляха бизнесмена Йордан Динов в центъра на София

Застреляха бизнесмена Йордан Динов в центъра на София

40-годишният бизнесмен Йордан Динов от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа, съобщават от МВР. Нападението е станало на ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

40-годишният бизнесмен Йордан Динов от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа, съобщават от МВР. Нападението е станало на  ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

Сигнал за извършеното престъпление е подаден към 10.00 часа тел. 112. Пристигналият полицейски патрул е заварил мъж с огнестрелна рана в безпомощно състояние. Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ на път за болницата той починал.  В убития са намерени голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета.

Мъжът е бил регистриран в полицията за незаконен хазарт. Динов бе главен мениджър на австрийската букмейкърска фирма “Скай Спорт 365 - България” ООД и управляваните клиентски центрове на “Planet Win 365”.

През 2004 г. Йордан Динов беше уличен в извършването на нелегални залози за футболни мачове в няколко букмейкърски къщи за периода 2002 - 2004 година. Сървърът, през който са правени паричните траншове при залаганията и изплащането на печалбите, е инсталиран в библиотеката на Американския университет, където Динов работи.

През 2009 година обаче Йордан Динов е оправдан по заведеното срещу него дело по обвинение в незаконна хазартна дейност. В края на ноември при акция на НАП, ГДБОП и МВР беше разбита мрежа за нелегални тото пунктове.

След няколкомесечно наблюдение е установено, че чрез нелегалните букмейкърски пунктове са осъществявани залагания към сайтове, базирани извън територията на България, посредством които е изтичал национален капитал в размер на около 70 000 евро седмично. По този начин държавният бюджет е ощетяван от невнесени дължими налози. Обектите за залози през интернет са на благоевградската фирма "Скай Спорт 365".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега