Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затварянето на пътя заради "Детелината", да става през нощта, настоява Гребенаров

Затварянето на пътя заради "Детелината", да става през нощта, настоява Гребенаров

Ще бъде спазен срокът – 15 юни за завършване на първия етап за изграждане на пътен възел Бургас – Юг(Детелината), увериха от ръководството на "Хидрострой" ООД. Днес областният управител Константин Гребенаров се срещна с ръководителя на фирмата изпълнител на проекта и началниците на КАТ Бургас.

Ще бъде спазен срокът – 15 юни за завършване на първия етап за изграждане на пътен възел Бургас – Юг(Детелината), увериха от ръководството на "Хидрострой" ООД. Днес областният управител Константин Гребенаров се срещна  с ръководителя на фирмата изпълнител на проекта и началниците на КАТ Бургас – Светлин Танев и на Областно пътно управление Бургас – Митко Порязов, за да провери как се изпълнява строителството на новото кръгово кръстовище с три ленти – първи етап от проекта за изграждане на "Детелината".

Освен хода на строителството Гребенаров поиска да разбере и какви мерки още може да се вземат, за да бъде облекчен трафикът от комплекс Меден Рудник. От ръководството на "Хидрострой" ООД увериха губернатора, че срокът – 15 юни ще бъде спазен и ще се избегнат още по-големи задръствания предвид нарастващия трафик към южното черноморие през предстоящия летен сезон.

Губернаторът настоя, когато по график предстои затваряне на участъци от пътя, това да се случва през ноща и през почивните дни, за да се избягват километричните колони от автомобили.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега