Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затварят джамиите у нас за Рамазан

Затварят джамиите у нас за Рамазан

Предвид факта, че няма да има възможност за масови събирания в джамиите, колективни молитви, общи ифтари и други обществени събития, Мюсюлманско изповедание насочи усилията си към организирането на богата онлайн програма с цел да поддържа връзка с мюсюлманската общност у нас и да удовлетворява духовните ѝ нужди в този толкова специален период – свещения месец Рамазан.

Днес е началото на свещения за мюсюлманите месец – Рамазан. Заради коронавируса от Главното мюфтийство обявиха, че всички джамии ще останат затворени. 

"В условията на настоящата пандемия COVID-19 и обявеното и продължаващо вече 40 дни извънредно положение в страната без съмнение ще посрещнем един изключително различен от досегашните месец Рамазан. Предвид факта, че няма да има възможност за масови събирания в джамиите, колективни молитви, общи ифтари и други обществени събития, Мюсюлманско изповедание насочи усилията си към организирането на богата онлайн програма с цел да поддържа връзка с мюсюлманската общност у нас и да удовлетворява духовните ѝ нужди в този толкова специален период – свещения месец Рамазан.Подготвяните онлайн видео продукции за месец Рамазан ще бъдат излъчвани всекидневно в различни, но конкретни времеви диапазони, като някои от тях ще са ежеседмични", съобщават на сайта на Главното мюфтийство.

В Youtube има канал Мюсюлманско изповедание, където всеки ден ще има онлайн програма за целия свещен за мюсюлманите месец.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега