Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затвориха изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите винетки

Затвориха изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите винетки

Над 30 автомобила се включиха в протеста срещу високите цени на винетките в Бургас, предава репортер на „PoligrafF.net“. Автошествието започна от паркинга на “Метро” и продължи в посока кв. Ветрен, където автомобилите ще обърнат на моста на магазин "Джъмбо" и ще се върнат обратно. За разлика от миналата събота, на този протест имаше засилено полицейско присъствие.

Над 30 автомобила се включиха в протеста срещу високите цени на винетките в Бургас, предава репортер на „PoligrafF.net“.  Автошествието започна от паркинга на “Метро” и продължи в посока кв. Ветрен, където автомобилите ще обърнат на моста на магазин "Джъмбо" и ще се върнат обратно. За разлика от миналата събота, на този протест имаше засилено полицейско присъствие.

Веднага щом автошествието потегли към  Ветрен, служителите на КАТ затвориха главния път, като пропускаха единствено автобусите на градския транспорт. Останалото движение се пренасочваше към пътя за кв. "Горно Езерово".

От автомобилите се вееше българският трибагреник, а  прозорците им бяха облепени с плакати с надписи  „Аз няма да плащам скъпи винетки”, „STOP на поскъпването на винетките”, „97 лева за винетка? НЕ!”, „Стоп на поскъпването на винетките, на повишаването на данъците и акцизите, и на геноцида над българския народ”, "Свобода или смърт" и други. 

Организаторът Николай Димитров заяви, че на предишния протест е имало нередности към него и други участници в шествието, но това ще бъде разкрито на по-късен етап като обеща да подкрепи думите си и със снимки.

"Протеститеще продължават, защото към момента няма чуваемост. Единствено смятам, черазговорите в добрия тон могат да родят нещо добро, но с натиск и с други прийоминяма да стане", коментира още Димитров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега