Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затворници ще чистят речните корита в Бургаско през юни

Затворници ще чистят речните корита в Бургаско през юни

От месец юни започва поетапно почистване на най-критичните участъци от речните корита в област Бургас. За целта областният управител Вълчо Чолаков е изискал от началника на затвора труда на група лица - лишени от свобода.

От месец юнизапочва поетапно почистване на най-критичните участъци от речните корита вобласт Бургас. За целта областният управител Вълчо Чолаков е изискал от началника на затвора труда на групалица - лишени от свобода. По специално изготвен график и след съгласуване собщините  в периода от  юни до 31 август ще бъдат третирани с препаратии ръчно почистени дерета, речни корита, канали и язовири в Бургаско.

Непопулярните мерки, които Областнаадминистрация предприема, са част от превенцията за недопускане на кризисниситуации, наводнения и осигуряване защита на гражданите. По данни от последниядоклад сумата необходима за почистване на водните обекти в региона е в размерна 7,5 млн. и следва да бъде осигурена от Междуведомствената комисия победствия и аварии.            

"Мярката, която предприемаме няма дареши проблема изцяло, но е дейност, която реално ще допринесе за намаляване нариска. С екипа ми ще продължим да търсим и дългосрочни решения, за съжаление къммомента не разполагаме с бюджет за по-мащабни акции. Започваме от участъците,които имат най-спешна нужда от почистване. Заедно с това вече съм разпоредилпроверките да се извършват периодично, а не каквато е била практиката- два пътив годината", коментира областният управител Вълчо Чолаков

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега