Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Завършиха обученията за повишаване квалификацията на служителите в Община Поморие

Завършиха обученията за повишаване квалификацията на служителите в Община Поморие

Успешно завърши и последното обучение за служителите в общинската администрация, проведено в рамките на проект „Компетентност и прогрес – повишаване квалификацията на служителите в общинска администрация Поморие чрез предоставяне на обучения”.

Успешно завърши ипоследното обучение за служителите в общинската администрация, проведено врамките на проект „Компетентност и прогрес – повишаване квалификацията наслужителите в общинска администрация Поморие чрез предоставяне на обучения”.

Каторезултат от него са обучени по-голямата част от служителите на администрациятав общо 13 обучения. Всеки служител получи сертификат за преминатото от негообучение, като общия брой на издадените сертификати е 316. Предстои провеждане на заключителнапресконференция. В рамките на проекта се проведоха правни и финансови обучения, езиковиобучения по разговорен английски и руски език, обучения целящи повишаванедигиталната компетенция на служителите, обучения за развитие на комуникационниумения, лидерство, лична и екипна ефективност, както и изграждане на публиченимидж.  

Целта на всичките обучения е да се подобри компетентността на служителите,като се съчетае спецификата и функциите на администрацията с необходимостта от постигане на високи лични резултати и работав екип. Част от обученията имаха предимно практическа насоченост(презентационни умения и работа с AUTO CAD). Инвестицията за квалификация на общинската администрация чрез използванетона европейските средства по проекта, води до повишаване капацитета наслужителите, което ще има дългосрочен инадграждащ ефект за развитието на общината.

Това е предпоставка за осигуряванена устойчивост в развитието й.Проект „Компетентност и прогрес - повишаванеквалификацията на служителите в общинска администрация Поморие чрезпредоставяне на обучения”, се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативнапрограма „Административен капацитет” 2007-2013 г, на обща стойност 89 081 лв., съфинансирана от Европейския съюзчрез Европейския социален фонд.  

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/2ob_flQO4KI frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега