Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Здравко Василев: Не одобрявам и не подкрепям сделката на брат ми за "Алепу"

Здравко Василев: Не одобрявам и не подкрепям сделката на брат ми за "Алепу"

Припомняме, че вчера стана известно, че бизнесменът и общински съветник в ОбС Приморско Стоян Василев е новият инвеститор на проекта "Алепу Вилидж". Той коментира, че ще търси законов и приемлив за обществото начин да го завърши.

„Днес е Разпети петък – най-тъжният ден за всички православни християни, а за мен е двойно по-тъжен ден, защото вчера моят брат направи нещо, с което освен че ме разочарова и до голяма степен загуби вярата ми в него". Това заяви в социалните мрежи Здравко Василев от Приморско, който коментира във Фейсбук скандалната сделка на брат си за т.нар. „подпорна стена“ на "Алепу".

"Изпитвам потребност да заявя ясно и категорично пред всички своята позиция относно решението на брат ми да завърши строителството на печално известната „Подпорна стена“ на плаж „Алепу“. Както вие, така и аз вчера разбрах за това негово решение. Абсолютно нищо общо нямам с това, което се случва там. Каквито и да са неговите, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива. Решенията за неговия бизнес през последните 20 години са лично негови, но свързването му с един обект - еманация на цялата пропита от корупция и схеми държава, е повече от възмутително. Моето отношение към строителството по нашето крайбрежие в този му вид е, че то е неприемливо, вулгарно и минало всякакви граници. Въпреки че моят брат се е поддал на един от най-често срещаните грехове – алчността, аз няма да се отрека от него, поради причината, че той е единственият брат, който имам. Именно това са моментите, в които най-близките хора трябва да се намесим и да вразумяваме хората, които обичаме. Оттук насетне искрено се надявам институциите да си свършат работата и в бъдеще, без значение кой на кой е брат, правилата да бъдат безкомпромисни за всички“, добави Василев, който освен победител в риалити формат и общественик, беше кандидат за депутат от „Изправи се! Мутри вън“ от 2-ри МИР-Бургас.

Припомняме, че вчера стана известно, че бизнесменът и общински съветник в ОбС Приморско Стоян Василев е новият инвеститор на проекта "Алепу Вилидж". Той коментира, че ще търси законов и приемлив за обществото начин да го завърши. Пред БНР Стоян Василев заяви, че плановете му с нищо не се отклоняват от първоначалните инвестиционни намерения и параметрите на строителното разрешение.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега