Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жега и летни бури в неделя

Жега и летни бури в неделя

В ранните часове на неделния ден преминаващите бури покрай студения атмосферен фронт са в източните райони на страната с тенденция да се изнесат към Черно море. Денят ще е слънчев, ветровит и горещ с температури следобед между 33 и 38 градуса.

В ранните часове на неделния ден преминаващите бури покрай студения атмосферен фронт са в източните райони на страната с тенденция да се изнесат към Черно море. Денят ще е слънчев, ветровит и горещ с температури следобед между 33 и 38 градуса. Следобедните валежи ще са локални и краткотрайни, с гръмотевици – с по-голяма вероятност валежни клетки ще се образуват по периферията на страната - в Североизточните райони и около планините на Югозападна България.

В последната пълна седмица на юли ще попаднем в горещата зона на пренос на топли, северноафрикански въздушни маси. Температурите ще се повишават до сряда, когато кулминацията на жегите ще достигне 42-43 градуса в Дунавската равнина, сърцето на Горнотракийската низина и долината на Струма.

По същото време ще премине пореден студен атмосферен фронт – очаква се силен северозападен вятър с потенциал за материални щети и поредица преминаващи локални гръмотевични бури. След нахлуването на студения въздух най-сетне ще усетим прохлада в дните около край на работната седмица – в четвъртък и петък термометрите ще са в интервала 24-29 градуса. В дните след това отново ще се затопли.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега