Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Желаещи вече могат да провеждат събития в Младежкия център в "Меден рудник"

Желаещи вече могат да провеждат събития в Младежкия център в "Меден рудник"

Сред първите гостуващи събития е кинофестивалът „Срещи на младото европейско кино“, който ще се проведе в периода 19 – 21 януари и част от прожекциите ще бъдат в зрителната зала на Центъра.

Модерната сграда, която отвори врати в края на миналата година, разполага с многофункционални помещения за провеждане на различни по характер събития. Календарът на Центъра вече се пълни със собствени и гостуващи събития, затова е добре, желаещите да побързат.

Запитването става чрез сайта на Младежкия международен център, в секция Контакти, където се зарежда падащо меню с форма за заявки. След попълване на заявката екипът ще се свърже с организаторите за уточняване на подробности около събитието.

Сред първите гостуващи събития е кинофестивалът „Срещи на младото европейско кино“, който ще се проведе в периода 19 – 21 януари и част от прожекциите ще бъдат в зрителната зала на Центъра.

Важно е да се знае, че Младежкия център все още се намира в проектна фаза, поради което до 30.04.2024 г. желаещите да ползват капацитета на сградата трябва да имат предвид, че там не могат да се провеждат дейности от комерсиален характер. Информацията засяга организатори на школи по изкуства, спорт и извънкласни занимания. За сметка на това такива дейности могат да се извършват безвъзмездно, а до края на проекта образователни и младежки организации, както и НПО–та в младежкия сектор (включително от региона и страната), могат да провеждат мероприятията си напълно безплатно.

Програмата на Младежкия център, както и съпътстваща информация за целите и мисията на екипа, може да следите в социалните мрежи - тук и тук
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега