Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Земетресение с магнитуд 8,9 разтърси Япония

Предупреждават за 10-метрово цунами
Земетресение с магнитуд 8,9 разтърси Япония

Земетресение с магнитуд 8,9 по Рихтер разтърси Япония. Епицентърът на земния трус е бил край северните брегове на страната. Министерството на отбраната е изпратило осем военни самолета, които трябва да проверят какви са нанесените щети.

Земетресение с магнитуд 8,9 по Рихтер разтърси Япония.  Епицентърът на земния трус е бил край северните брегове на страната, на около 250мили (400 км)отТокиона дълбочинаот20 мили, в продължение на няколко минути.

Министерството на отбраната е изпратило осем военни самолета, които трябва да проверят какви са нанесените щети. Стотици са ранени, за загинали все още не се съобщава, но властите са категорични, че и техният брой няма да е малък.  Избухнали са множество пожари, образували са се 4-метрови цунами по част от крайбрежието, предаде Ройтерс.

Сградите в столицата Токио са били силно разтърсени. Всички атомни електроцентрали в страната са се изключили автоматично.

Имало е няколко вторични труса и е обявено предупреждение за 10-метрово цунами. Предупреждение за огромни вълни е обявено и за Русия, Марианските острови, Филипините, Тайван, Индонезия, Папуа-Нова Гвинея, Науру, Микронезия и Хавай. Очаквайте подробности!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега