Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жестоко убийство на две малки деца в Сандански, има задържани

Жестоко убийство на две малки деца в Сандански, има задържани

„Двете деца са братче и сестриче. Има насоки за извършителя на престъплението, както и задържано лице”, посочи прокурор Стоилова.„Сигналът за инцидента е подаден около 17:30 часа днес, колегите са реагирали моментално”, каза директорът на Областната дирекция на МВР - Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов.

Кървава трагедия се е разиграла в Сандански. Двойно убийство - на дете на три години и дете на пет години, е извършено в града. Това съобщи на брифинг Весела Стоилова - заместник-окръжен прокурор в Окръжна прокуратура - Благоевград, цитирана от NOVA.

„Двете деца са братче и сестриче. Има насоки за извършителя на престъплението, както и задържано лице”, посочи прокурор Стоилова.„Сигналът за инцидента е подаден около 17:30 часа днес, колегите са реагирали моментално”, каза директорът на Областната дирекция на МВР - Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов.

По информация на NOVA са задържани майката и бащата на убитите деца. Двамата в момента са в развод. Жената дълго време е била безработна, а отскоро е започнала работа като касиер в училище. Според източници на NOVA тя е била жертва многократно на насилие от бащата. Той е горски служител. 

Кметът на града Атанас Стоянов заяви, че за жестокото деяние е заподозряна майката на децата. „Факт, да. Вероятно тя ги е умъртвила, но очаквам от полицията повече информация“, каза той пред БНР. Има започнато досъдебно производство за двойното убийство. Продължават активните действия по разследването.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега