Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жители на с. Баня не желаят да се отделят от Община Несебър, излизат на протест

Жители на с. Баня не желаят да се отделят от Община Несебър, излизат на протест

Причината е, че не желаят да се отделят от Община Несебър.

Жители на село Баня излизат на мирен протест днес. Причината е, че не желаят да се отделят от Община Несебър. Това съобщиха за "PoligrafF" организаторите Росица Ракова и Мария Христакиева. 

От 11 до 15 часа, на площада пред кметството на с. Баня, ще се проведе събрание на жителите на селото и на другите населени места, които са гласували против на референдума. Целта е всички присъстващи да изразят публично несъгласието си да са част от бъдещата община Обзор. 

"Ние, гласоподавателите от с. Баня ясно и категорично, с огромно мнозинство, гласувахме ПРОТИВ. Въпреки отрицателният вот, както на с. Баня, така и на други населени места, в които се проведе референдума има вероятност да бъдем включени в новата община Обзор. Нещо, с което категорично не сме съгласни и искаме публично да изразим мнението си. През цялата кампания не беше потърсена и отразена нашата гледна точка, затова сега държим да я изразим публично в мирен протест и да бъдем най-накрая чути", коментират организаторите.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Лично мнение
    06 мар 2021 14:25

    Баня преди да скачат да дойдат и чуят проблемите на Обзор. Голямата им любов към Несебър ще се изчерпа когато създадат и те група Спасете Баненската гора която ще сече поголовно от любимия Несебър. Линейки от никъде няма да дойдат защото Балкана е проблем и любимия Несебър изобщо няма да му дреме за тях. Колкото до останалите села със застаряващо население да се изселят така както са изселили Великово но не може бъдещето на децата на Обзор да бъде за сметка на 8 човека и още фалшиви гласове. Проблемите на Баня са от различно естество и не могат да разберат защо Обзор се вдигна. Да заповядат да им ги разкажем и тогава ще се засрамят от претенциите си на едно замирящо село но определящо бъднините и съдбите на нашите деца.

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега