Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Петров и неговото трио JP3 представят новия си албум в Бургас

Живко Петров и неговото трио JP3 представят новия си албум в Бургас

На Коледа, а и преди нея - се случват чудеса. Подарете си един прекрасен концерт, който ще ви зареди с позитивно настроение и разкошна музика от световна класа.

Живко Петров и неговото трио JP3 ще представят албума си в Бургас тази седмица, съобщиха от АРТ Ателие.  На 20 декември (сряда) в Експо център Флора от 19часа ще може да чуете вълшебния нов албум "On the Way", който звучи по джаз радиата в САЩ и Канада и е вторият най-предпочитан албум от музикалните редактори и диджеите в Щатите. 

Музиката на Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Димитър Карамфилов (контрабас) ще ви заведе на пътешествие до 11 чудни кътчета по света - от романтичния Рим и горещите Аржентина и Мароко, през ритъма на София, Монреал и Ню Йорк, до дъждовен Лондон и Осло преди май.  

Ще можете да чуете и съвсем нови композиции, създадени специално за саундтрака на филма на Дими Стоянович "Плът", който предстои да излезе на екран през 2024 г. Събитието е част от втората вълна на турнето на JP3, планирана по молба на публиката. Включва специални концерти в София, Варна, Пловдив, Шумен, Добрич и Бургас, където се организира от „Арт мюзик ателие” - Маруся Русева и JP MUSIC.

Билетите са на цена от 20 лв. и са в продажба на каса НХК. За повече информация и резервации: +359 894898098.На Коледа, а и преди нея - се случват чудеса. Подарете си един прекрасен концерт, който ще ви зареди с позитивно настроение и разкошна музика от световна класа.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега