Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков: Бургас ще бъде затворен, положението е страшно!

Живко Табаков: Бургас ще бъде затворен, положението е страшно!

Според него мерките ще са близки до тези в София, т.е. градът ще бъде затворен - молове, фитнеси, голяма част от малките търговци, казина, ресторанти.

До часове Бургас ще бъде затворен, а до ден-два бургаските болници няма да имат възможност да приемат всички болни с коронавирус. Това прогнозира Живко Табаков, който се включи на живо пред УМБАЛ Бургас, за да покаже колко често пристигат линейки с ковид пациенти. "Положението е страшно! Картина, която не виждаме по телевизиите, но като кандидат-депутат смятам за редно да покажем", допълни Табаков. 

Според него мерките ще са близки до тези в София, т.е. градът ще бъде затворен - молове, фитнеси, голяма част от малките търговци, казина, ресторанти.  "Това, което няма да чуем е, какви ще бъдат мерките на държавата? Ще бъдат ли удължени програмите, за да оцелеят хората? От кризисния щаб очаквам да чуя дали в Бургас имаме достатъчна леглова база, имаме ли достатъчно медицински лица, които да обслужват ковид отделенията. Преди 2 седмици ресторантите в града отвориха, заредиха стока, наеха персонал, но никой не помисли, че точно 2 седмици след това ще ги затворят - голяма част от търговците ще фалират", коментира кандидатът на коалиция "Изправи се! Мутри Вън" и за пореден път поиска оставката на здравния министър.

Той призова "РЗИ да вземе спешно решение за увеличаване на легловата база и за преназначаване на специалисти - всички джипита, които имат съответните образования, да могат да влязат в Ковид отделенията и да помогнат" и напомни, че "до този хаос стигнахме по време на управлението на Борисов".

Подробности може да гледате във видеото: 

Публикувахте от Живко Табаков в Вторник, 16 март 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • кок
    16 мар 2021 22:54

    Здръвьейтьи наъ всьйичкйиБа тос акцьйентъ

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега