Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков представи БУРГ - нова политическа платформа, която ще обедини бургазлии

Живко Табаков представи БУРГ - нова политическа платформа, която ще обедини бургазлии

По думите му новата политическа платформа ще обедини бургазлии.

Живко Табаков излиза на политическата сцена с нов проект. Той ще носи името БУРГ, а съкращението идва от Български устрем за развитие на градовете. Това стана ясно на нарочна пресконференция днес. Припомняме, че в началото на седмицата Табаков обяви, че е направил отвод като лидер на ДБГ в Бургас. Начело на „Движение България на гражданите” в Бургас застава Боряна Тодорова.



"Като човек, който е извървял 10 години с ДБГ и е натрупал достатъчно опит, знам че не е добър сигнал пред всички членове и симпатизанти на партията един лидер да си дава отвод, но моето лично усещане беше, че съм извървял достатъчно дълъг път и имам желанието да направя нещо свое. С ДБГ лично аз, продължавам да сътруднича добре. Причините са две - имам дълг към ръководството на партията и дълг към бургазлии, защото аз и колегите ми сме избрани като общински съветници от ДБГ", обяви днес Табаков. 

По думите му новата политическа платформа ще обедини бургазлии. "Нееднократно сме водили разговори с приятели и с граждани, и стигнахме до решението с Николай Стоилов, ние да стартираме тази гражданска инициатива, която да обедини бургазлии. Бих я нарекъл платформата на бургазлии и това е причина тя да се казва БУРГ. Бъдещето на този град идва от младите хора", категоричен е Табаков.

БУРГ ще се бори за широко представителство в общинския съвет и ще има свой кандидат за кмет. "За кмет търсим кандидатура различна от Живко Табаков", коментира самият Табаков и уточни, че за новата платформа е важно кандидатът за кмет и кметът на Бургас да бъде различен от кметът на ГЕРБ. Профилът на търсения кмет трябва да бъде "мъдър, силен и да направи нещо красиво", допълни той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега